10 راه برای کاهش مصرف نمک


واقعیت این است که اکثر ما نمک زیادی مصرف می کنیم. مقداری سدیم نیاز دارد تا به درستی کار کند، اما می‌توانیم همه چیز مورد نیاز خود را از غذاهای کامل (مانند غذاهای دریایی، نان و شیر) دریافت کنیم. نیازی به اضافه کردن نمک صورتی تزئین شده یا … به غذاها نیست.

1) نمک را با گیاهان و ادویه جات تازه جایگزین کنید.

2) به جای فلفل قرمز و سیر، ادویه های خریداری شده از فروشگاه را کنار بگذارید.

3) سس خود را در خانه از ابتدا آماده کنید.

4) آب سوپ و خورش را عوض کنید.

5) گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس و گوشت خوک را با گوشت تازه جایگزین کنید.

۶) به جای چیپس و ترشی، میوه یا ماست تازه را انتخاب کنید.

۷) در صورت امکان از نمک استفاده نکنید.

۸) در آشپزخانه خلاق باشید و غذاهای مورد علاقه خود را در خانه تهیه کنید.

9) کنسرو لوبیا را آبکش کرده و زیر آب جاری بشویید تا مقداری نمک از آن جدا شود.

10) از مرکبات (لیمو، لیمو، پرتقال) در وعده های غذایی خود استفاده کنید تا طعم متفاوتی از نظر پروتئین داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید